За Нас 2018-07-22T14:08:52+01:00
ZahirMM

ЗАХИР ММ ООД е българска търговска компания за санитарни изделия със седалище в гр.София.

Компанията е основана през 2012 г. като дружество за търговия на висококачествени смесителни системи и аксесоари. Компанията изгражда и разширява успешно партньорска мрежа както с производители и дистрибутори от страната, така и с търговски представители от чужбина.

Професионализъм и внимание към детайла, доверие и лоялност към клиента са основните ценности, които нашата компания изповядва. Нашите продукти съчетават високо качество на приемлива цена, с което целим да предоставим на всички потребители възможност за разумен избор на продукт.

Високото качество на продуктите ни е гаранцията за успешно представяне на ЗАХИР ММ на българския пазар. Иновативният дизайн на нашите продукти отговаря на всички съвременни изисквания и стандарти. Качеството е най-големият ни приоритет, а вниманието и отговорността към клиентите ни са задължително условие.

Широката гама от модели, цветове и материали е нашият отговор на нарастващите нужди на клиентите към разнообразен асортимент и възможност за адекватен избор. Взаимоотношенията с нашите партньори са основани на принципа, че за създаването на висококачествен продукт е необходимо да се вложат професионализъм и висококачествени материали. Ние избираме доставчиците си сред водещите производители на материали и оборудване и градим отношенията си с тях на базата на отговорност и доверие.